Wiie :P

Jaha.. Godkväll.. :)
Nu har vi bredband igen. :D Så nu sitter jag och kikar runt lite på dem sidor jag inte kunnat besöka under dessa veckor för att hänga med i svängarna.. ;) T.ex. Nick Jonas (från jonas brothers) "is going solo" (not), han kommer att släppa en skiva med hans lilla "nya" band som kallas "Nick Jonas and the administration". :D Hans första singel kommer att heta "Who I am" :D Ta och lyssna här nedanför, sååååååå bra! :D (såklart)
Preview

Sen har trailern till "The last song" kommit ut med Miley cyrus i huvud rollen!!! ahhhh.. jag dööör, vill se den nu!! haha :P
....Och så har Demi släppt en musikvideo för Remember December, som bilderna på min header är ifrån.. ;D

Förra lördagen var jag och kolla på New moon med syrran, Angelika, Johanna och hennes kompis Monika. Vet inte riktígt vad jag ska säga om den, den var inte dålig! Men aa..... jag vet inte.. :/ :)
Annars går det bra, vi har flyttat till det nya huset och börjar få lite ordning, men det tar sin lilla tid. ;) Herregud, det är inte förns nu (nöästan) som man upptäcker hur mycket saker man har egentligen. haha
Nu ska jag ta och titta på tv ett tag med pappa, så ha det så bra så länge. :)


!?

God kväll. :) 5 dagar sen sist.. men snart har vi normalt internet. :P
Kan berätta lite kort om vad som hänt under dessa dagar. I torsdags kom mormor över på kvällen och vi åt middag och käkade tårta.. :P På fredagen var Jojo, Angelika, syrran och jag inne i stan på kvällen, vi såg på bio, This is it. Den var bra. Har inte så mycket att säga om den... :)
I helgen pluggade jag och lite annat.. och idag har jag såklart gått i skolan och nu sitter och jag och skriver arbete.. Usch säger jag bara!!!!!!
Vad tycker ni om den här mobildesignen m.m? Säg vad ni tycker. :) 


plugg, pluggar, pluggat.

God kväll. :)
Dålig uppdatering för att vi har inget internet direkt... Egentligen har vi det men det är tillfälligt så aa det kommer nog inte bli så bra uppdaterat här på ett tag, inte varje dag i alla fall på ca. 2 veckor..
Men idag hade jag fysik prov, tror det gick ganska bra.. :) Får se. :P Imorgon har jag uppsatsskrivning i svenska och så är det en massa annat som ska vara färdigt, det mesta av det till nästa vecka, t.ex. TUF, design, engelska, svenska o.s.v.
Aja det är väll bara att sätta igång... med det jag kan göra. ;( Satt kvar i skolan i 2 och en halv timme bara för att  jag inte kan göra det jag behöver hemma. Det tycker jag är lite dåligt, att man måste sitta kvar efter skoltid, i skolan. Det räcker väll med att man måste plugga.. ;)


Last day

God morgon. :)
Idag är det sista dagen på höstlovet. :( Imorgon tillbaka till skolan...
Vet inte vad jag ska hitta på idag, kanske följer med till mamma för att hjälpa till där. :)
Men igår var vi (pappa, jag och syrran) förbi farmor. Vi åt middag och efter det, lite tårta och så fick syrran och jag våra presenter (fyller år om 4 dagar). ;) Men vi öppnar dem inte förns senare. hehe :P Och så hade vi det allmänt trevlig. :)


RSS 2.0