Gott Nytt År!

Vill bara önska alla ett gott nytt år och så hoppas jag att alla får det bra. :D

Usch!

Håller just nu på att försöka knåpa ihop ett manus för mitt tal jag ska hålla efter jullovet (som börjar på onsdag :D). Inte lätt minsann. Så himla svårt att komma på något då jag ska låtsas att jag håller ett tal på en företagsmässa inför underleverantörer, inköpare och företagsledande. Jag ska alltså försöka "sälja" den här produkten, övertyga dem om att "min" korkskruv är bäst...
aja ska fotrsätta med det istället. Så det blir klart någon gång, ska vara färdig imorgon. :|


Dance your feet off

Igår måste jag säga blev väldigt lyckat, hade hur kul som helst. :) Det blev inte allt försent eftersom jag idag måste skriva på min inlämningsuppgift, då är det inte så bra om jag är trött. ;) Snart ska jag däremot ta en paus och åka iväg och titta på när Milla har en dansuppvisning. Ska bli spännande. :P Hoppas bara jag kan ta mig fram i detta busväder, finns ju en risk att bussarna och pendeln inte går... :| Men får hoppas på det bästa. :)


Grattis!

Hallå, nu sitter jag här igen efter att precis ha kommit hem ifrån syrrans lilla boende på skolan. Var och hälsade på henne och Johanna ett tag eftersom de har ganska tråkigt där. Vi kollade på film och sen så hjälpte jag dem att ta in hästar ifrån hagen, lite läskigt var det. :P Men det gick bra i alla fall.

Ikväll bär det av in mot stan eftersom att Kajsa fyller 18!!! Ser fram emot detta då jag kommer att träffa gamla kompisar som man nu för tiden inte träffar så ofta plus en massa andra männsikor..  och för att fira Kajsa såklart. :]


Hej mitt vinterland.

Äntligeeen så är sista provet för det här året avklarat, nu är det bara inlämningsuppgift kvar tills på tisdag... :| Seeen är det lov!! :D Hoppas att det kommer vara bättre väder då än nu, nu är det bara mulet hela tiden. Det vore mycket härligare om det var som på den här bilden jag tog för kanske 2 veckor sen. :)
Men snart ska jag bege mig ut i det tråkiga vädret, till gymmet och dansa lite Zumba. Roligt är det, men lite svårt att hänga med eftersom man inte riktigt har fått kläm på rörelserna än. ;)


:)

Hallå, nu var det ett bra tag sen sist och mycket har hänt sedan dess. Såklart så har det vart mycket i skolan å så. Mamma har även fyllt år, i måndags på lucia :) Har även vart och tittat på lillesyrrans "lussefirande". Mycket roligt att se då de är en massa småbarn som sjunger. Ur gulligt. :) I framtiden då, jo på lördag fyller Kajsa år!!!! Hela 18 bast. Då ska vi nog gå ut någonstans och fira. Får se vart det blir. :) Det blir nog roligt även fast syrran inte kommer med eftersom hon just nu bor på sin skola. Om en vecka är det även jullov. Kommer bli super skönt och det är verkligen välbehövligt. Med detta sagt tänkte jag nog avsluta, ska snart gå och lägga mig då jag känner att jag behöver mina timmars sömn. ;) så jag orkar hålla mig vaken i skolan.. :)

RSS 2.0