sant.


Rött, oranget, grönt.

Igår var alla i familjen hemma så vi åt en god middag och efterätt. Chokladmousse med crisp, hallon och en chokladbit. :P Gick och la mig ganska tidigt, var himlans trött men jag tänkte läsa ett tag men jag somnade innan jag lagt ifrån mig boken. haha Det har aldrig hänt mig förut. Tänkte att jag bara skulle blunda lite, men så somnade jag och sov i 12 timmar. Så länge har jag nog aldrig sovit... :]
Idag ska jag plugga samhällskunskap, har prov på torsdag. Måste läsa ut The kite runner också tills på onsdag, bara kommit halvvägs... usch den är faktiskt ganska bra men det tar ju sin tid.


Äntligen.

Gud vad sköönt, nu har jag blivit färdig med min utvärdering av min träningsperiod som vi haft i idrotten. Har haft lite smått pnik över den, vad jag ska skriva å så men det har väll gått bra så jag hoppas jag får godkänt i alla fall. Den ska inte vara inne förens imorgon men jag skickade den nu så jag slipper tänka på den. ;)
Imorgon ska jag till grannen, Emma och äta middag. Amanda ska nog också med. :) Det blir nog trevligt. Ska gymma morgon också, efter skolan. Skulle vela gått på ett "zumba" pass men det var fullt så jag kan ju hoppas att det finns plats nästa gång, nästa söndag. Bokar i så fall det imorgon. :) Det låter verkligen spännande, har aldrig prövat det så det ska bli kul första gången jag gör det.
Ne nu måste jag gå och sova, hade egentligen behövt vara i säng tidigare men vad ska man göra. Måste ju bli färdig med uppgiften man har. :)


Sista dagen.

Imorgon ska jag, syrran och mamma till banken sen ska vi till Forum nacka för att kika runt lite där och så möter vi Nina där och äter någon god lunch m.m. :D
Det här blir nog det sista inlägget som 17-åring. Med det firar jag med att lägga in detta... :) En liten outfit som gärna skulle få hänga i min garderob. Men vissa saker svider lite fööör mycket i plånboken om det skulle va så att jag köpte dem. ;)

Untitled

Untitled by netzz featuring stretch jeans
Tsumori Chisato / Silk Crepe Blouse, $850
Super Stretch Skinny, $15
Damisi Boots, $250
Alex Monroe Ruthenium-plated sterling silver crow feather ring, $290
Lori Bonn 'Graphite' Cushion Ring, $94
Low Luv x Erin Wasson Double Finger Ring, $68

RSS 2.0