Gott nytt år! :)

Det nya året kommer att firas någonstans i närheten, vilket är skönt då har man inte så långt hem. :P Jag, Sofia, Angelika och syrran är det som ska iväg till någon. Hoppas det blir kul, men det tror jag. :)


Spel

Nu är det spelkväll, stockholmsspelet pågår just nu. Får se om vi kommer någon vart, lite krångligt.. Hehe


Nytt till nyår

Gjorde mina naglar i förrgår. Älskar glitter nu för tiden men vill ha ganska diskreta färger så det blev fransk manikyr med glitter istället för vitt. :) Blev ganska bra faktiskt, första gången jag gjorde fransk manikyr själv. ^^ Ganska enkelt då man inte behöver vara lika nogrann som när man har vitt.


Jag vill ha sommar året runt.
+1

Idag kommer Sofia hit. Vi (jag, syrran & Sofia) tänkte kanske ta en sväng till Farsta när hon anlänt. :) Sedan får vi se vad vi hittar på. :)

Från seglingen i år
 


Super bra låt. :)


Min dag

Var och handlade lite idag med syrran, blev bl.a. ett par hörlurar till telefonen då dem jag har nu gått sönder och 2 tröjor på rean för 250kr, ett ganska bra fynd tycker jag. ^^ 
Och snart bär det iväg till mormor på middag. :) Mums.


God jul, god fortsättning.

I förrgår var det julafton och ingen snö var det, tråkigt. Men det var mycket trevligt ändå. :) Vi spelade lite spel och åt god mat och öppnade julklappar. :P

Syrran och jag bakade lite julgodis för några dagar sen men dem kom aldrig fram, men dem vart inte helt perfekta då dem flöt ut lite, kolan blev för mjuk. Men goda var dem. :)


Nu är granen pyntad :)


En framtidsdröm

New York.
Jag skulle nog inte vilja bo så högt upp men gära ta en titt. :P

"From the 80th floor looking east into Brooklyn."From the 80th floor looking north.
Källa: http://www.buzzfeed.com/mjs538/incredible-views-from-the-new-world-trade-center


Skola

Sitter just nu i skolans bibliotek och läser (väntar på föreläsningen som ska börja kl 12). Jag är i den tysta delen. Måste säga att det är väldigt bra att det finns olika delar i biblioteket där ljudnivån är olika. :) Dem har även sköna stolar här, i den tysta delen. :p hehe

Övningskörde hit med pappa och syrran, men det blev lite tidigt.. Men det gör inget för då kan jag ju sitta här och läsa det som jag måste. ;)


Läs

Nu sitter jag och läser en bok som tillhör den nya kursen "medierna, offentligheten och moderniteten". Första föreläsningen var igår och den var inget speciellt för det var mest en upprepning av det som man skulle ha läst tills då. Den här kursen kommer att vara den första som jag har hemtenta i, spännande.. :p

Mamma fyller år idag också så grattis!! :)


Kan man va sötare?

Nej! :P


Något du kanske inte visste

You know that smell when it rains; it's called petrichor.

Det är mörkt nu, men det blir ljusare igen.

Den här är nog den bästa jullåten som finns. Har gillat den väldigt länge. =)


Mycket som händer.

Bakade kakor med syrran, blev ganska bra. Däremot kunde dem ha varit lite kladdigare. :P
Nu är det plugg som gäller (som alltid), en uppgift att skriva färdig till imorgon, tal att öva lite smått på till imorgon och en tenta på tordag..

Gammal bild men är ungefär likadana :)


RSS 2.0