All my life I've been good, but now.. :)


30/1-11

Usch nu har man gått och blivit sjuk, började redan i torsdags.. Men det är bara en förkylning tror jag så  förhoppningsvis går det över snart. :)
Herregud, kom jst att tänka på att om två dagar är det februari, tiden går så fort när man tänker tillbaka.

Lägger upp en bild från imorse, istället för en massa tråkiga saker ;)


Man har aldrig misslyckats förens man slutat försöka.

Jaaa, nu är jag färdig med samhällsuppgiften. :D Vilken lättnad. Till och med en dag för tidigt. ;)

Var igår hos Emma ett tag vi bakade och jag vet inte hur vi lyckas men i somras så bakade vi chokladrutor och då blev dem äckliga för vi glömde florsockret i glasyren.. haha Så i alla fall igår så skulle vi ge oss på ett nytt försök att baka de. Vad gör vi inte då jo, vi tar ut kakan (tror att den är klar), häller på glasyren och kokos. Sen när vi ska skära i den så är den alldeles rinnig. Då har vi ju redan lagt på glasyren och allting men vad ska man göra, den gick ju inte att äta.. så vi stoppade in den igen och då torkar glasyren och kokosen blev gyllenbrun. Det enda positiva var att den faktiskt blev god den här gången, den blev bara ful nu och glasyren torkade och försvan... :P haha

Lyssnar nu på gammal hederlig musik som backstreet boys - I want it that way. Det var tider det. :]


Godis?

Bli medlem! :) Har fått godis hemskickat 2ggr utan att betala nått. ;) Klicka bara på länken och sen så registrerar du dig.


:)

Sitter nu igen och kämpar med att knåpa ihop något bra på samhällsupg. Än så länge har det gått ganska bra, fått ihop en sida. :)
Snart finns det nog lite ryttarkaka att smaska på, kanske kommer på något bra att skriva då ;)

En liten bild ifrån i torsdag, när jag stekte (perfekta) pannkakor. :P23, 21, 22.

Har äntligen kommit igång med mitt arbete i jämlikhet. Känns bra. :) Blir nog bara det jag gör idag.

I fredags så gick jag ut i alla fall. Det var Syrran, Johanna, Cassandra och hennes pojkvän + vänner som var med. Vi kom dit nästan först, det kanske bara var 5 andra där (som inte var anställda). Det var väll inte förens 1-2 timmar senare som det var fullt med folk. :) Men det var helt okej, vi dansade för det mesta samt satt och prata.

Igår var jag i Handen C. och köpe ett par likadana skor som jag köpte förra året. Gillar dem så mycket plus att det beövdes ett par nya, de jag har nu är lite mer åt det gula hållet. ;) Senare på kvällen vart det bio med Amanda, Angelika och syrran. Det vart Meet the parents: Little fockers. Den var helt okej, för det mesta ganska rolig. :)


wiiie

Puh.. har precis skrivit färdigt alla prov den här veckan. Superskönt. :) Då är det bara inlämningsuppg. om jämlikhet som ska in nästa vecka. :) 
Imorgon bär det i alla fall av mot stan då jag ska till riksdaghuset på studiebesök. Ska bli intressant faktiskt. Jag får även en lång sovmorgon imorgon, ska vara där på dan. :D


Finally

Äntligen har man matte D och teknisk komunikation kurserna avklarade, men istället börjar matte E och religion... inte så mycket roligare direkt men det är bara att görat... :) Höll ett tal idag, vilket inte gick så bra men jag är glad att jag gjorde det i alla fall. :) Nu blir det till att plugga till de 3 proven på onsdag och torsdag... idrott, fysik och engelska samt försöka börja på en inlämningsuppgift. :| puh
2v9aa.jpg


RSS 2.0