Något för dig?

Något att fördriva tiden med när man är på gymmet kanske.. xD hehe


Blandat

Mitt skal till min telefon börjar gå sönder, skulle gärna byta ut det mot någon/några av dessa. :) Dessutom är dem ganska billiga. :) Finns hos fyndiq.se


Ser ut som en väska, typ.

Känns som päls ungefär =)Storm

Sitter just nu och pluggar i detta blåsiga väder. Är hemma själv då mamma och syrran + Sofia är i Globen för att titta på hästar.. :p usch lite creepy är det då det låter som om saker ska gå sönder.. men som tur så har dem inte gjort det.. än.. :) haha


Wild Spirit :)

Detta kunde gärna få finnas i min garderob. :P
Wild spirit


Wild spirit by netzz2 featuring skinny jeans

Jeffrey Campbell leather lace up boots, £105
Charles albert jewelry, $168
Pamela Love silver cuff bangle, $565
Urban Outfitters necklace, £8

High five :P


Allt börjar med en bra lärare. :)


Fin


:D

Wiho! Teoriprovet avklarat. :D


Filmkväll

Igår var vi (Angelika, Sofia, syrran och jag) på Twiday (Twilight Saga maraton), de visade alla filmerna efter varandra. Äntligen fick man sen den fjärde flmen som man gått och väntat på i över ett år.. :D men det var inte förns vid midnatt som den fjärde filmen sattes igång så vi var hemmalite innan 3 ungefär och vi kom till bion ca halv 3, på dan. ;) Men det var helt klart värt det ändå. :) "Den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge".


Firande

Igår firade vi vår födelsedag igen, fast inte med kompisar.. :p Syrran och jag hade bakat en tårta då, som blev hur lyckad som helst faktiskt. :)


Spännande

I lördags var det superkul! Bowling var det verkligen länge sen man spelade så det var lite extra kul. :)

Idag var syrran och jag på Gillingebanan och körde halkbana m.m. Man skulle först prova att bromsa på torrt/strävt väglag sedan vart det på regn/is väglag och man märker då verkligen hur lång sträcka man hinner åka innnan bilen står still.. Vi skulle också prova att väja på det hala i 50-60km/h. Det var omöjligt att inte köra på pinnarna som skulle föreställa barn. Man fick även prova på att volta.. man satt i en bil som satt fast i båda ändarna och som sedan snurrades runt (inte fort). Inte så behagligt att hänga upp och ner i bältet kan jag säga. Överlag så var detta roligt ändå och nyttigt! Det som var extra roligt var att man körde helt själv, man kommunicerade genom en walkie-talkie (?) och bilen var automat växlad. Första gången som man körde det och helt själv. :)


Off the chain

Nu håller jag på att packa lite smått. Syrran och jag ska bo hos våran morbror när han är bortrest så vi åker dit idag. :) och imorgon fyller man 19 så då blir det lite firande med kompisar bl.a. middag, bowling och utgång. :) Kul kul.


Liberty walk

Nu är andra tentan avklarad, härligt. :)


RSS 2.0