På väg

Nu sitter vi på bussen på väg till Norrtälje. :) (Mötte upp Sofia på vägen då hon kom från sin skola). Det är första gången jag åker dubbeldäckare i Sverige. Kul. :p Enda gången jag gjort det var i London.


Fara iväg

Snart bär det av mot Norrtälje med syrran för att spendera helgen där hos Sofia. <3 Kanske blir uppdatering därifrån då det finns en app till min telefon så jag kan blogga på den. :)


Natti, natti.

Nu sitter jag hos Anki. Syrran är också här och vi hade tänkt att sova här. :)

Vi bokade även "riskettan" efter körlektionen, teori om alkohol och droger. Tänkte även gå in och boka "risktvåan" så man har det avklarat snart. :)


Done

Nu är första tentan avklarad! Så skönt. Tror det gick bra också, hoppas jag. :) Nästa tenta är väll om en månad ungefär... i ekonomisk vetenskap och metodlära.
 
Snart ska jag bege mig mot körskolan, börjar kl 2. Men ska lämna tillbaka en tröja så kommer åka lite tidigare än vad jag skulle gjort då körskolan ligger i närheten av centrumet. :) Syrran följer nog med också. :)


Plugg

Eftersom man tog studenten i juni så har man nu börjat på högskolan sen en månad tillbaka. Imorgon är första tentan i "Vad är design?". Detta är då det jag ska plugga.. Ska ta och gå igenom det en sista gång alldeles strax, sen får det vara nog. Får hoppas på det bästa imorgon. :)


Tillbaka..?

Tänkte nog börja blogga igen. :) Börjar med lite bilder från sommaren. Segling, hälsa på mammas kusin på västkusten och en tripp till Öland är några av sakerna som hänt. :)RSS 2.0