Next

Jaha, nu har en ny kurs börjat, om projektarbete. Hade första föreläsningen idag och tentan är nästa fredag, den 9... Har två böcker jag måste läsa ut tills dess och plugga på anteckningar och sådant. Ja, det är väll bara det som gäller typ just nu, plugg. Men hann i alla fall att gå ut i lördags med syrran, Johanna, Sofia och någon hon typ kände. :)

Bjuder på denna :)


 


Haha

"What did the ocean say to the beach? Nothing. It just waved." :P


Sol

Sitter i biblioteket med mina arbetskamrater och diskuterar vår seminarieuppgift. Börjar om en halvtimme.


Överraskning

Var i skolan i princip hela dagen för att göra arbete sen när jag kom hem fick man en överraskning. :) Städning av rummet och en söt liten blomma med en söt liten fjäril. :D

Nu e det duschen och plugg som gäller, tenta på fredag.. Usch!


Så fin låt!

Älskar den! :)


Filmkväll

Igår var det skola i några timmar, efter det spenderades tiden med Sofia och syrran med mat, övernattning och film. Vi såg på två filmer som faktiskt var bra. "Abduction" och "Crazy, stupid love". :) Men vi kom hem nu tidigt på morgonen för Sofia skulle iväg och har inget annat för mig nu än att jag ska läsaaa och plugga. Tenta snart.

Klassiker :P


Hotter than fire

Sen senast har tiden spenderats hos pappa, i stan med Viktoria, hos mormor, läsning och i skolan.. och igår var det ju alla hjärtans dag och det spenderades med syrran, Johanna och Angelika. Vi åt god mat och var på bio, vi såg "En gång i Phuket". Den var helt okej, värt pengarna ändå. :)

Idag var det däremot en ganska lång dag med arbete.. Var i Kulturhuset i stan med 3 andra jag gör arbete med, var där i 6 timmar. Och vi är inte riktigt färdiga ändå. :/ Ska fortsätta på det imorgon innan seminariet.

Bjuder på denna.. :P


Stop every clock, stars are in shock.

Ska snart bege mig mot pappa med syrran. Håller på att packa lite och lyssnar på musik. :)

En annan mycket trevlig sak som hänt är att jag vart godkänd på min hemtenta. Så då kommer jag få studiebidrag å så denna termin. :) Trodde inte jag skulle bli det så vart glatt överraskad när jag såg det, lättnad.


The time

Föreläsning 8-11 sen sitta kvar till 3 för att skriva ett grupparbete. Så har min dag sett ut, nu ska jag ta och läsa lite. :) 

Fin :)


Middag

Snart blir det middag med syrran och Cassandra på Pizzahut. Möts där vid fem för att äta och umgås. :) Länge sen man sågs, så det är på tiden. Tyvärr blir det så nu för tiden att man inte umgås så mycket/ofta. Så då är det trevligt när man väl gör det. :)


Snö

God kväll. :) Gick upp kl. 6 imorse för att vara i skolan lite innan 8. Segt. Föreläsning till 11 sen hem. Hade tur med bussarna förutom på vägen hem då en av dem var en kvart sen. Det är verkligen halt på vägarna så bussarna spinner och mycket snö har det kommit idag ca. 20cm. Usch!

Angelika är här så det blir väll så att vi ser på en film lite senare. Har precis ätit en god middag mamma gjort. Kyckling med potatiskroketter och egen sås. Gott var det! :)


Butterfly fly away

Igår var det en kämpig dag. 6 timmar i skolan, först 12-15 sen 15-18. Egentligen inte så farligt jämfört med gymnasiet, men däremot är 18 inte så kul att sluta vid. Men det e bara å "göratt" ;)

Och nu snöar det för fullt. Ska göra det hela dagen också, tur att man inte har någon föreläsning eller seminarium. Får syselsätta mig med att läsa hemma istället så man hinner läsa allt man ska till den här himla delkursen i Företagsekonomi A.


RSS 2.0