Soligt

Det har varit en ganskaa produktiv dag idag. Rensade i garderoben och läst en del i en av kursböckerna. :) Var ute och gick lite också i det fina vädret för en gång skull, däremot kallt men hellre det och sol. :)

En bild från igår morse. Väldigt fin soluppgång var det! =)


Skola?

Idag vart det en sväng förbi Farsta centrum med syrran och Sofia som varit här sen igår. :) Efter det, vidare till skolan för att vara där i en havtimme (25 min väntan och 5 min "lektion").. Min seminariegrupp var bara 6 personer så då sa läraren att "så kan det inte vara" och sa att vi skulle slå ihop tre grupper till 1 så det blev 21 st. Så många som det ska vara (20). Då var det bara att åka hem igen och komma tillbaka sen när den gruppen man blev flyttad till ska ha sitt seminarium (onsdag). Hade gärna bara varit 6 stycken men men. :)


27, 28, 29

I fredags hade vi det super roligt hos Johanna, vart mycket skratt när vi skulle gå och lägga oss. :) Kollade på två filmer men dem var lite skumma, inget att rekommendera direkt. :)

Sen igår så åkte syrran och jag in till stan för att äta lunch och gå på bio med Richard. Mission Impossible: Ghost Protocol var det vi såg och jag tyckte faktiskt att den var bra. :P  Så god lunch och en bra film blev det.

Nu tillbaka till skrivandet och läsandet.. :/


Borta

Kom hem för lite mer än timme sedan från stan. Mötte upp mamma där för att gå och fixa naglarna. En nagel har gått sönder, långt ner så då kan jag inte klippa den. Då var jag och lagade den istället så den inte råkar rivas av (aj) och mamma fixade sina naglar. :)

Senare idag beger sig syrran och jag till Johanna på middag och övernattning. :) Mycket trevligt, det var ett tag sen vi sågs. :)


QOTD


Cross

Idag vart det en sväng till skolan och sedan förbi Handen ett tag. Hittade ett fint armband som jag letat efter, just det utseendet med korset. :) 50kr på Gina Tricot, ett klipp.


Fin :)


Yes!

Nu har jag varit och hämtat ut mitt körkort, äntligen! :D Då slipper man bland annat att ha passet med sig när man behöver identifiera sig. Det får ju inte plats i plånboken, och det har varit störande. :) Hade ID innan men det gick ut för ett tag sen och det kändes onödigt att köpa ett nytt. :)


Skriv!

Sitter nu i skolan med Viktoria och kämpar mig fram för att skriva det sista på tentan. Får se hur länge man blir sittande här, förmodligen tills man är klar. Men så mycket är det inte kvar i alla fall. :)


Bio?

Ikväll kanske det blir bio med syrran och Angelika. Vet inte riktigt än vilken film i så fall, men syster min vill se på "Hamilton - I nationens intresse" med Mikael Persbrandt. Så vi får se. Har nämligen en biobiljett som går ut den 25, det känns ju onödigt om den ska gå till spillo. :)


Nytt

Tagit en liten paus från tentaskrivandet och ändrade lite på designen här. Blev mest att jag bytte färger till något ljusare. Vi är ju på väg mot vår och sommar, ljusare tider. En annan header får komma senare i framtiden. :)


QOTD

= Quote Of The Day :)

"We are humans, we are weird and we mostly only think of ourselves unfortunately :( it's why we are where we are as a planet. I know there is a growing conscience of our surroundings, how we treat them and eachother. We will come around hopefully sooner not later. It's happening, it's going to be good." - Ian Somerhalder

Körkort

Äntligen har man körkort! En vikt lyftes från ens axlar när man blev godkänd. :) Så nu är det hemtentan nr 2 som gäller, skriva på den så man blir färdig i tid. :)


Ett bra budskap :)


http://kandees.com/


Konst

Hittade en sida med roliga bilder på gatukonst (mestadels). Jätte häftiga motiv som gör det tråkiga till något roligt. :) Några av mina favoriter:  

 Källa: http://ht.ly/8ahR1


3h

Nu är vi på väg hem. Sitter på bussen till Norrtälje där vi byter buss till Stockholm. :)


Off and away

Idag beger vi oss mot Norrtälje för att umgås med Sofia. Vi kommer hem på söndag. :) På måndag är det föreläsning igen, har haft ett break över jul. :) Mycket skönt har det vart, att inte behöva sitta på föreläsning i alla fall. Plugga har jag fortfarande behövt göra.. non stop.

Från i seglingen i somras


Spel

Åkte till mormor igår med syster för att umgås och hjälpa göra rent en krona (lampa) ;) Vi sov över och åkte hem i eftermiddags. Då vart det skrivande på min tenta som gällde. Kom inte så värstens långt men har inte så mycket kvar. :)

Mycket spel blev det också, det var ett tag sen man spelade Fia med knuff. Roligt var det. :P


<3

Untitled #16

Untitled #16 by netzz2 featuring one sleeve tops

OTTO one sleeve top, $75
BARBARA I GONGINI zip jacket, £684
Criminal Damage ripped jeans, £30
Jeffrey Campbell knee high buckle boots, $246
LowLuv sterling silver double finger ring, $69
Alex and Chloe chain jewelry, $170

Nyår

Nyåret vart helt okej. Bra sällskap och fina raketer. :D
Nu i dagarna är det plugg som gäller, läsa böcker och fortsätta skriva på min tenta. Inte lika kul.

Syrran, jag, Sofia & Angelika :)RSS 2.0