Midsommar

Hade det jättebra på midsommar. Var hos sofia med syrran, även hennes mamma, brorsa och 3 andra var där. :) På fredagen var det bra väder så då åkte vi båt till Grisslehamn där vi åt en glass och spelade minigolf. Det var hur roliga banor som helst där, mycket annorlunda om man jämför med dem som finns här i närheten där jag bor. :) På lördagen gjorde vi inte så mycket då det var dåligt väder och i söndags åkte i hem.

Idag har jag även pimpat ett par av mina shorts med nitar. Blev nöjd men det är inte det lättaste och det tar sin tid.. Ska fixa till några andra shorts också, men inte idag. =)
Nytt

Fixade naglarna idag efter att ha varit i stan med syrran samt efter en liten cykeltur, blev nöjd. Men det e ganska enkelt att göra eftersom man inte behöver vara så noggrann. :p


Ombre

Funderar på att fixa håret som det här, färgen alltså. Tycker det är så fint, men får se. :)
Bilder från: http://blog.nelly.com/lisaplace/


Firande

Nu är det 7-års kalas här hemma. Så lite högljutt är det ibland men dem har roligt, det är ju huvudsaken. :) Vid halv 2 ungefär blir det en sväng till Nacka Forum för att leta student present till Sofia som tar studenten på fredag. Snart är det ett år sen man själv tog studenten, 10 Juni. Tiden går fort när man tänker tillbaka. I alla fall, kommer vara borta tills på söndag då jag kommer vara i Linköping och Norrtälje bland annat under dessa dar. :)

Jag :)


Hela klassen.


RSS 2.0