Mmm

Jordgubbarna var billiga då kan man ju inte undgå att köpa. :P


Höjder


Fresh

Är hemkommen från skolan för ett tag sen. Projektarbetet tar verkligen upp ens tid, har kanppt varit ledigt något... arbetar på helgerna också. Men det ska bli kul att se sen vad läraren tycker å så.. :) Nu ska jag i alla fall snart bege mig till bussen för att åka och möta upp mormor, mamma, Catharina, syrran och kanske Angelika för att äta på restaurang. :)

Igår var jag hos frisören på en liten uppfräschning. Det var ett tag sen. Är supernöjd, inte så stor skillnad men utväxten försvann. :) Älskar lockarna som man får, håller jättebra och är så där bra som man inte kan göra själv.. i alla fall inte lika bra.. :)


Spännande dag

Igår var det en ganska spännande dag. Var nämligen i Kungsträdgården med min projektgrupp på ett möte med en som jobbar/ansvarar om platsen. Fick väldigt nyttig info och dem sista minuterna så fick vi gå in under scen och kolla hur det såg ut där, i logerna och vi fick även gå ut på scenen. :) Har alltid undrat hur det ser ut där, "bakom kulisserna" och nu vet jag det. Även hur det ser ut ifrån scenen. :D


Händelserik dag

Nu är en till tenta skriven, resultat kommer om 3 veckor.. Usch tråkigt att vänta så länge. Men en rolig sak hände idag i alla fall. Körde Richard till Arlanda och Angelika följde med, roligare än att behöva åka tillbaka ensam. :) hehe Men självklart så missade jag en avfart och åkte då fel runt om i älvsjö, men vi löste det bra och hittade rätt ganska fort. :P Nemas problemas.

Februari 2010 :)


HAHA...


RSS 2.0