Middag

Nu blir det rosa och vanliga pannkakor. :p


ESC och LOL

Igår var det Eurovision Song Contest. Och Sverige vann, 1999 var det senast. :) Tycker verkligen vi förtjänade det, låten och framträdandet är jätte bra! :D Jag var i alla fall hos Viktoria igår och tittade på det med några av hennes kompisar. Det var mycket trevligt! :) Åkte hem lite innan ett så var inte i säng förens kl. 2. Så är lite trött nu, men men :)

Idag vart det i alla fall upp vid halv nio då vi skulle på bio vid 12 för att se förhandsvisningen av LOL. Det bästa av allt är att det var gratis! :D Men filmen var jätte bra tycker jag. Kommer verkligen se den igen. :) Mycket humor men ändå dramatisk, super.

Den kommer ut den 13 Juni för alla andra. =)


Ute i det fina.

Nu är det dags för en promenad i det fina vädret, sedan blir det till att läsa lite på baksidan i solen. Mycket härligt, hoppas bara det blir lite varmare snart så man kan ha på sig shorts utan att  frysa om benen. :)

I torsdags fick jag sällskap en stund medan jag låg och läste. =)


I staden

Sitter inne i stan på en bänk med Victoria och väntar på bussen. Har precis varit på arkitekturmuseet. :) har varit där en gång förut, så det var inte så spännande. Senare vid 3 är det föreläsning i skolan som gäller..


Give your heart a break

Ligger ute och "solar" med musik i öronen, en jätte bra remix av demi lovato - give your heart a break. Men så värstens varmt är det inte men härligt ändå. :)


Snart sommar :D

Länge sen sist men så kan det bli. Har inte så mycket att uppdatera om så det får bli när det blir. :) Här är i alla fall några låtar som jag lyssnar ganska mycket på just nu. :)


RSS 2.0