Walk in my shoes


Skorna jag hade spanat in. Jag tog och köpte dem, tyckte att jag behövde det. :) De är från Din sko.

Jaha, det var ett tag sen man skrev.. har inte haft tid/lust helt enkelt. :/ Pluggat till fysik provet som vi hade idag å så. ;) Idag var det också sista dagen innan påsklovet, imorgon är jag ledig för då bär det ju av mot Tibro. ;D Vet inte om jag kommer uppdatera något då men i sånna fall så kommer det ju bilder och sånt sen. ;) Vi kommer hem på söndag. :)
Idag har i alla fall The last song premiär!!!!!! :D :D :D Men inte här, såklart! :( Här har den premiär den 7 maj. Vill inte vänta! :P men men.. :| Får väll göra det ändå, har inget val direkt.. ;|



Släck!


Glöm inte att släcka ner idag, om några minuter. ;) Från 20.30 till 21.30. Så släck era lampor för guds skull, ta och tänd några ljus istället. :)


This and that

Miley Cyrus - When I look at you live, American Idol. :) 


God för/eftermiddag. :) Dagarna som gått har spenderats i skolan, hemma, tennishallen och stan med Milla. :D Igår fick jag reda på att THE LAST SONG kommer att gå på bio här den 7 maj!!!!!! :D Woho, det är bara lite tråkigt att man mste vänta så länge, när man redan har gjort det.. :/ :) 
Aja, just nu har Catharina en kompis här och dem springer runt och leker kurragömma. Det är så roligt att se, de gömmer sig på så enkla ställen. Men fortfarande tycker de att det är så roligt, om det vore så lätt nu. Att ha så roligt av att bara leka kurragömma. :P
Men snart ska syrran och jag åka till Handen i alla fall, behöver kolla på ett par vårskor. Har spanat in ett par på Din sko, men jag vet inte riktigt om jag ska köpa dem. :) Får se vad som händer. ;)


...


Tjena mittbena. x)
Har vart hemma ett tag nu och tagit det lugnt, men nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen.
Syrran och jag kanske ska till Manda sen. :) 
Intressantare än så blir det väll inte idag. :)


Eclipse


Den oficiella postern för Eclipse, den tredje filmen i serien. :) Filmen kommer ut på bio den 30 juni. Längtar. :) Har ju läst alla böckerna men film tycker jag nästan är bättre (ibland), det gör att man får en bild framför sig, inte en bild hjärnan hittar på gjord av det man läst i boken. ;)

För övrigt så har skoldagen inte varit så meningsfull, kom dit, skrev en svenska uppsats sen typ 3 timmar håltimme, sen design och till slut foto, där jag inte hade så mycket att göra så jag kunde gå hem tidigare. :) Men jag kom i alla fall på vad jag skulle göra på den sista uppgiften i fotokursen... kanske lägger upp slutresultaten sen, om jag blir nöjd. ;P


Dream, dream, dream.

Halluu. :)
Kom hem från skolan för ett tag sen, skulle egentligen sluta 15:20 men jag valde att jobba hemma istället, jag orkade inte vänta i ungefär en timme på att lektionen skulle börja. :) Det är bra att man kan göra så ibland tycker jag. :)


Från när vi solade i lördags. :P
 
Armbandet och ringen jag köpte igår. :D
     


And I hope you find it, what your looking for.



Igår spenderades dagen hos Manda. :) Mestadels (?) satt vi ute på deras baksida och solade. Fick nog lite färg kanske.. :P hehe

Idag var jag däremot i Handen och Farstamed syrran, hon skulle försökte hitta ett par stövlar eller något, men ingen lycka där inte. Men jag hittade däremot ett armband och en ring på Glitter. Lägger nog upp bilder imorgon. :) Fick dessutom en rabattkupong på 25kr för att jag handlade för över 100kr. :P


"You're not the only one..."


Den här låten lyssnar jag på så fort jag får chansen. :D Sååååå bra, live dessutom. :P

God kväll. :)
Längtar till påsklovet, vill kunna sova på morgonen.. :P Bara 2 veckor kvar i alla fall. :D
På torsdagen innan lovet så åker vi på en liten minisemester. Ska åka till Tibro med mamma, mormor, "lilla" och "stora" syrran. Kommer bli mysigt. Vi kommer t.ex. att rida på islandshästar. Det var ett bra tag sen jag satt på en häst, förmodligen några år sen... :P Kommer bli spännande å se hur det slutar... haha


:]


En väldigt bra låt.. :) Ta och lyssna vetja. :)

Skola idag, inget speciellt. :) Imorgon är jag däremot ledig. :D Har inga lektioner, inställda typ.. :P
Nu hade jag tänkt att ta och vandra till Manda med syrran, umgås lite med henne ett tag... :)


Wiiie

Sitter och väntar på att Miley Cyrus ska dyka upp på sin "live chat".. :D Bara några minuter kvar. Tror det kan vara några andra medverkande där från "The last song" också.. :D Klicka in här: http://www.ustream.tv/mileycyrus 
Amanda är här också, ska sova här. :]

För övrigt så var jag i handen idag med syrran och bytte storlek på kavajen jag köpte förut. :)
Nu börjar det.. :D

School


Bild från när Sofia var här. :D Ni ser även hur mitt hår blev efter klippningen, inget speciellt. Bara bytt sida på benan. :]
Skola... skola... skola... Det är väll i princip allt som hänt denna vecka.. :/
Men jag fick tillbaka ett arbete i engelskan idag, fick MVG!! :D Så glad. :P 
Är hos pappa också, vart det sen måndags men jag ska nog till mamma imorgon och då blir det tennis på kvällen.


Mixed up




Hallu. :)
Har inte uppdaterat för jag har haft annat för mig. ;) Men i alla fall...
I torsdags var vi på Ikea igen och handlade dem andra sakerna syrran och jag hade bstämt att vi ville införskaffa till våra rum. Det blev förvarings hyllan eller vad man ska kalla det och ljus samt en skål till dem. Syrran hittade även en bänk och lite annat till hennes rum.
I fredags kom Sofia hit, hon bor vanligtvis i Norrtälje så det är inte så ofta man ser henne, så det var på tiden. :D Men tidigare på dan så var syrran och jag duktiga och satte ihop min hylla och hennes bänk (mest jag som satte ihop dem haha xD)
I lördags så kommer jag inte riktigt ihåg exakt vad vi gjorde med Sofia här men kul hade vi. haha På kvällen kollade vi på film iaf, på tv:n och så åt vi fruktsallad till efterätt.
Idag så åkte Sofia hem eller rättare sagt till sin skola i Linköping. :( Men våran "låtsasfarfar", Sören har varit här idag och hjälpt syrran och jag att sätta upp min spegel och hennes hyllor. Vi fikade även med goda vaniljmunkar m.m. :P Gott. :]
Och nu sitter jag och försöker knåpa ihop nått på mitt arbete som jag tänkte lämna in på tisdag. Jag ska skriva om en fotograf och jag har bestämt mig att skriva om Clark Little. Han tar jätte fina bilder (ovan), väldigt annorlunda ifrån vad man brukar se.
Oj, nu blev det mycket text men aja.. ni kanske inte orkar läsa hit. haha då får ni skylla er själva... :P ses


Ikea

Hey, hey :P
Kom hem för ett tag sen från Ikea, hittade en spegel till mitt rum medan syrran hittade en stol/fåtölj och en lampa... :) Vi ska åka dit imorgon också för att vi hann inte riktigt idag och det var lite grejer vi behövde kolla innan vi köpte något. Men jag blev lite besviken på Ikea ändå, det var en hylla jag ville kolla på men den fanns inte som ett exemplar. :( Så jag är inte säker på om jag kan ha den i mitt rum. Men jag får se vad som händer, vem vet.. dem kanske har satt upp den imorgon. :) Kan ju alltid hoppas. ;)
En bild på spegeln "Jandal" (från deras hemsida)


Yesterday

Här kommer då bider på det jag köpte igår. Inga bra, men det är svårt att ta på sig själv så det får duga. :] Fast jag fick hjälp av Manda på den första bilden. ;)
 
Blazern/kavajen och linnet.

Koftan

För övrigt så har jag idag inte gjort så mycket. Slappat, kollat på tv å så även kollat runt på ikeas hemsida på saker jag behöver till rummet. Hittat 3 saker, en hylla som förvaringsutrymme och en spegel samt en liten "hörnhylla" som jag kan ha en högtalare på.
Imorgon ska vi kanske åka och köpa det, vi får se vad som blir planerat... :D Jag ska även klippa mig imorgon, kan vara dags. hahah Sist jag satt i en frisörstol var för lite mer än ett år sen.. :S inte bra. Känner mig definivt redo för en liten förnyelse i alla fall.. :P


Lov

God kväll. :)
Har precis ätit middag, kyckling med pasta och jättegod sås. :P Annars så har jag varit i handen med Manda och syrra. Det inhandlades hela 3 grejer, ett linne, en blazer (tror det heter det.. :P) och en kofta typ. hehe Kan nog lägga upp bilder på dem imorgon. :] Allt köptes på Gina tricot.

Ne, nu tänkte jag nog ta och försöka "joina" Manda och syrrans konversation... :) Sen mysa lite framför tv:n med chips å så.. hmm.. på en måndag. :P Äh. det är ju sportlov. ;)

Avslutar som vanligt (?) med en video, en annan version av "When i look at you" med Miley cyrus, scener från The last song! :D (Se den i 720p istället, mycket bra kvalitet då)


RSS 2.0