Bubbel

I lördags hade jag det supertrevligt. Var hemma hos cassandra med syrran. Vi bubblade i deras jacuzzi (?), snacka och titta på film och sov över. :P Efter det har det bara varit plugg... tenta nr 2 är på onsdag.Min vän ikväll. :p


Ja tack!

Untitled #14

Polyester shirt, €66
Wax jeans, $130
MTWTFSS Weekday silver jewelry, €20
Alex and Chloe punk jewelry, $100
Alex and Chloe chain jewelry, $120
Jeffrey Campbell Lita Spike Black, £125

Plugg

Plugg och körkortsteori har dagen bestått av. Det har faktiskt gått ganska bra, blivit godkänd på 3 tester och boken till skolan har jag nästan läst ut. :)


Cover


:D

I söndags var det då ÄNTLIGEN dags för konserten med Britney och Joe. Det var något man inte kommer att glömma.

Idag var det skola och sedan körlektion och det var dags för omkörning på landsväg och motorväg och jag är nu godkänd på det. :) Imorgon blir det också körlektion, 2st tom. Då blir det nog lite landsvägskörning. Det ska nog gå bra. :P

Joes trummor.. hehe


Britney uppe i luften med vingar :PWiiiie

Igår/idag firade vi Sofia som fyller 18 idag med utgång. GRATTIS!!!!! :D Det blev nog ganska lyckat, roligt var det.

Snart åker syrran och jag iväg till Globen för att se Britneys konsert med Joe Jonas som förband. Möter Camilla på vägen för att åka in tillsammans för att först äta en bit mat sedan ställa oss i kö om det är så att det behövs.. Senare kommer även Richard (morbror) som också ska med. Ska bli så himla kul!!!!!!! Äntligen säger jag bara. :D:D:D

Här var alla som gick ut :P


:D :D :D


Mat på G

Nu är det pannkakor på gång.. Mmm :) Syrran gjorde smeten och jag steker.


Tråkigt

Om man har tråkigt så kan man gå in här för att få ett gott skratt och... funderingar... :P Hur tänker folk ibland, kan man ju undra..
 http://www.peopleofwalmart.com/photos/

Nu ska jag fixa mig färdigt sen bär det av mot skolan för ett seminarium som börjar 2, till 4..


Kör

Idag står körlektion på schemat men inte förens kl. 2. Förhoppningsvis är man färdig med körkortet snart men riskettan är inte bokad förens den 3:e november så någon gång efter det kan man hoppas och kämpa. :)

Idag har även Joe Jonas album Fast Life släppts. :D Har köpt det så man kan lära sig de nya låtarna till Globen den 16:e så man kan sjunga med... hehe :D


Äntligen

Idag vart det ett besök på biblan för att kika efter en bok till min kurs, men den fanns inte då någon reserverat den. Men har hållit utkik efter den boken ett tag nu och vet att den snart varit reserverad i en vecka så förhoppningsvis kanske dem ställer ut den på hyllan om inte den personen hämtar den snart... :) Efter detta vart det en sväng till centrum, precis bredvid. Där hittade jag äntligen ett par skor, som jag letat... I några månader har jag letat och letat men inte hittat några bra, men nu.. :P Det blev även ett par vanliga svarta byxor/jeans då de jag har inte längre är svarta.. hehe

Och det är exakt en vecka kvar tills Britney och Joe kommer hit för att uppträda i Globen!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
ÄNTLIGEN.Inspiration :)


Lite stressigt

Usch nu var det förseningar på pendeltågen men som tur var så kunde mamma skjussa (?) mig. :) Så nu sitter ja och väntar på att föreläsningen ska börja om 5 min. Håller på i 3 timmar.. Inte så roligt. :)


Allt möjligt

Idag var det först 3 timmar i skolan på den första förelänsngen i en ny kurs. Inget spännande direkt då det bara var en introduktion å lite andra saker. Direkt efter det så var det körlektion fast det vart inte så mycket köra för vi gick bara igenom den sk. säkerhetskontrollen som man (förmodligen) gör innan man kör iväg när man har sin uppkörning. Efter det vart det direkt hem till bullbak, det är ju kanelbullens dag. Mums. Bullarna vart jättegoda.  


Middag

Snart blir det lasagne som syrran och jag lagat. Vi väntar bara på att catharina och mamma ska komma hem sedan blir det mumsigt.

Det är däremot inte så roligt att laga lasagne då löken gör att det svider och rinner i ögonen, och det gör det fortfarande efter 45 min.. Men men :)


Visdomsord


Hemkommen

Nu har vi kommit hem. Vi åkte därifrån vid 12, det tar sin lilla tid men det är ganska skönt att bara sitta på en buss och koppla av. :)

Det händer nog inte så mycket mer idag men Anki kanske kommer hit så ska vi äta middag och umgås tillsammans, antingen hemma eller ute någonstans. :)


RSS 2.0