Idag

Hello. Nu har jag precis bakat lite muffins då Kajsa, Camilla och Cassandra ska komma hit om en stund. :D Vi ska spela spel och ha de trevligt, förmodligen blir det monopol. Efter det ska vi nog se om vi kan hitta någonstans att äta middag tillsammans. :)

(Från i somras)


Sommar!

Untitled


Untitled by netzz on Polyvore.com

H M black tank

Balmain short short, 785 EUR
Betsey johnson boot, $125
ASOS cross ring, $14
Sterling silver chain necklace, $150

hahaha


-

Jaha, idag börjar man kl. 3 med ett matte prov sen får man gå hem. :) Imorgon har man en lektion i 45 min sen går man hem... :| Nästa vecka är det sportlov i alla fall, mycket skönt. :)

Igår var det första gången jag åkte längdskidor, gick väll hyfsat bra faktsikt. Ramlade aldrig men höll däremot på att göra det flera gånger. hehe Lute roligt var det också för min idrottlärare blev väldigt förvånad när jag sa att det var första gången jag åkte... :] Så nu har jag träningsvärk i axlarna för att man bl.a. skulle staka sig fram.


Looking back

Sitter och skriver på en religionsuppgift och lyssnar på gamla godingar. Speciellt den här låten. Det var ett tag sen man lyssnade på den, men tycker fortfarande att den är bra. :)


Complicated

Sitter och pluggar lite matte medan syrran och mamma är ute en sväng för att kika lite på Jysk. :) Lillesyrran stannade hemma med mig och lovade att hon skulle vara snäll. hehe Super söt.
Idag kommer mormor och Richard (morbror) hit på middag, tacos. Spännande. :P
Ne ska ta tag i matten nu istället så jag inte ligger efter. Skumt, har varit på varenda matte lektion ändå ligger jag efter med flera sidor. (har jobbat så gott jag kan på lektionerna). Det går för fort helt enkelt! Stress hit, stress dit.


:D

Glad alla hjärtans dag! :D <3

Home sweet home

Nu är jag hemma, mycket skönt. Borta bra, men hemma bäst. ;) Det har varit spännande och roligt eftersom det var första gången jag var på kryssning. :) När vi kom ombord gick vi till respektive hytt för att fixa å så. Sen gick vi och åt god mat efter det satte vi oss i en bar där det var live musik. :) Vi satt där ett tag men tröttnade sedan så då gick vi och kollade lite där man kunde sjunga kareoke. Sedan vandrade vi vidare till det stora dansgolvet där vi satt runtom och snacka samt titta på de som dansa. :P Blev inte alltförsent ändå, vilket var bra eftersom jag har skola imorgon. :/
Idag hände inte så mycket, åt frukost och lunch såklart samt shoppade lite i taxfreen. Kom tillbaka till hamnen vid halv 4 ungefär. :)

hehe, detta är vad jag ha de på mig. :) Kunde inte ta någon bättre bild.

Detta var det man vaknade upp till :D

Så här såg det ut på vattnet, nästan överallt.

Gick även ut på däck för att nyfiket kika runt lite. :P


Skolmeddelande

Jag läste precis detta på skolan hemsida. :)

"Pga. den rådande väderleken förstår vi att du har svårt att ta dig till skolan.

Skolan är öppen och vissa lärare finns på plats.

Vi för ingen närvaro/frånvaroregistrering idag, fredag.

Vilket betyder att ni inte behöver ringa och sjukanmäla/frånvaroanmäla er.

Skolrestaurangen är öppen mellan 11.00-12.00.

Skolan stänger kl. 12.00"

Kaos!

Usch, nu är det snööö kaos. Bussarna är inställda så man kommer inte till skolan, jag skulle kunna gå men nej det känns inte så nödvändigt när man bara har 2 lektioner och jag tror att jag i så fall kommer vara den enda där.. (nästan i alla fall). Har även hört att skolan bredvid är stängd och de planerar att kanske stänga min skola också.. så jag stannar nog hemma och pluggar lite :)
Imorgon bär det av ut på vattnet, ska åka på kryssning. Ska bli spännande, första gången som jag åker på kryssning. Tur att det ska vara fint väder imorgon och på söndag när man är ute till sjöss. :)

Så här ser det ut idag..


Fruktis

Det blev faktiskt utgång igår med Milla. Vi åkte först till ett ställe som heter Hellströms och var där i lite mer än en timme. Sedan åkte vi till Entourage men vi kom dit 10min innan vi skulle behöva betala och det var kööö så då skulle vi inte hinna slippa betala. Vi struntade i det då och åkte hem. Så det blev inte så sent, va hemma vid 1. :) Men det var roligt ändå eftersom att vi inte träffas så ofta. :]

Nu har jag precis smaskat i mig en liten hemmagjord fruktsallad till lunch och snart kommer nog Angelika hit och snart kommer nog syrran. :) Ska ta en liten promenad i det fina vädret också samt plugga. :)


Inget

Har inte direkt något att skriva..  Var i centrum ett tag igår med syrran, handlade ett par svarta byxor som jag har letat efter i evigheter. Köpte även en ring som jag också letat efter i evigheter, en liknande i alla fall. :)
Idag händer inte så mycket, plugga lite och sen får man se vad som händer. :)

Åhh, vill ha sommar.


RSS 2.0