Vett och etikett

Kom hem för ett tag sen, allt gick bra och det var roligt att slå ut bollarna. :P Hehe den sista bollen jag slog kom längst, den kanske kom 60m medan andra bara kanske kom 1m. xD
Men jag har fått i "läxa" att läsa en bok om golfvett till imorgon.. ungefär 15 sidor kvar, av 50. :| 
Aja, god natt, ska gå och lägga mig sen när jag läst färdigt tror jag... ;) Måste upp tidigt. :/


golf

Hejsan! Har vart hemma idag och städat lite i mitt rum, röjt saker som bara har legat och skräpat i flera år.. hehe

Kl. 5 idag ska jag i alla fall åka iväg och gå på en intensiv kurs i golf, håller på hela helgen så idag är det bara 2 timmar och på lördag och söndag är det 6 timmar, från 9-3. :O :D

... 2

Jaha.. då sitter man här igen efter en dag på stan. Syrran och jag tog alltså en sväng in dit idag. Syrran köpte några fler grejer, det kan ni kolla in här om ni vill.. (http://deleteyou.blogg.se/2009/july/mera-fynd.html#comment) :) För mig blev det bara en ny vit bh.  Men här kmr det bilder på 3 av sakerna jag köpte igår. :)

Från Gina tricot. P.s. det är inga svarta "fläckar" på texten utan den är helröd. ;)

Från Gina tricot.

Från Bik bok.

Shopping

Hejsan!
Idag var jag i Farsta med syrran. :) Hon har fått sin lön, så då var det såklart lite shopping som stog på "to do list". ;) hehe Hon hittade ganska många grejer som behövdes (http://deleteyou.blogg.se/2009/july/dagens-kop.html#comment) och även jag, lägger upp bilder imorgon tror jag. :)
När vi sen kom hem så var våran morbror här, trevligt. :) Han hade tvättat sin motorcykel med hjälp av lillesyrran (hehe) och stannade sen på middag, grillat.. :P


Norrtälje

Halloj!
Har inte uppdaterat för att jag har vart hos Sofia, i Norrtälje så jag palla inte uppdatera då..... Men i alla fall det har varit jätte roligt, mycket att ta igen och prata om eftersom det var ett halv år sen vi såg sist ungefär. Men vi har haft det mysigt, tittat på film, åkt fyrhjuling för att plocka blåbär och smultron hehe, tömt och sen fyllt hästarnas boxar och gjort allmänt rent i deras stall samt tagit en tur till en sjö. :)

Sofia :D

På landet

Pävåg till sjön :) haha

sjön



...3

Nu é den nog färdig!!!  :D




Drawing 2

Nu har jag kommit så här långt... :)


Drawing

¨Här kommer en liten "preview" av min bild på Demi som jag håller på att rita. :) Väldigt mycket som fortfarande inte är färdigt, men snart. :P + några ändringar som bilden är nu. ;)




True..

Miley Cyrus
mileycyrus To girls everywhere: Expectation without communication equals frustration.

Pics.

Hejsan!
Håller på att rita.. men ska ta och göra mig i ordning för att åka till Anki. :)
Här är i alla fall lite bilder på det jag köpt. :) 

        
    

Wiiieee!! :D

Fiiinally!! Nu har jaaag fixat designen...!! :D haha
Inte världens bästa men den duger väldigt bra. :) 
Kommentar/datum texten måste fixas men jag vet inte hur så det får bli en annan gång. Någon som läser detta som kanske vet.. :D
Föressten vad tycker ni? :D


header



Ändrade header.. Klurade ut hur jag skulle göra.. så det funka!!! Woho.. :D
Vad tycks? :D


Who knew?

Håller på att rensa på vinden.. hittade faktiskt ganska roliga/intressanta saker där uppe från när man var liten m.m. xD hehe

Men lite tidigare idag så var mamma, jag och syrran i Handen och kolla på jeans, jag hittade faktiskt 2 par som var bra och snygga och dessutom på rean. xD Antligen säger jag bara, har letat efter jeans ganska länge.. ;) Men jag behöver fortfarande ett par svarta jeans.. :/ hmm.. får väll fortsätta leta. :)
Sätter i alla fall in bilder på jeansen och det jag köpte igår lite senare tror jag.. :)  När jag har fotat dem. haha


Here we go again

Demi lovato - Remember december


Demi lovato - Solo


Det här är en person som verkligen kan sjunga! :D Dessa 2 videos är live... ;)
Älskar hennes låtar och texter också..
Texterna är från hennes egna erfarenheter och det är för det mesta hon som skriver dem men att hon kanske "co-skriver" dem med någon. :)

Ute

Halloj! :) Ska nog snart ta och hoppa i säng, för imorgon planerar jag att gå upp vid 8 ungefär och ta en jogging-/gå tur med syrran.. hehe får se hur det blir med det. Men efter det ska jag i alla fall åka moppe till mormor för att vattna hennes blommor, det behövs nog eftersom att mormor är bortrest, snäll som jag é. xD 

Men idag var jag i handen med syrran för att möta Sofia, en barndomsvän .Vi har väll känt varandra enda sen hon föddes, ca. 15 år. :) Vi tog en fika, glass och snacka lite.. Hon åkte sen vidare till hennes kille medan syrran och jag kollade runt i Handen och tänka sig jag hittade faktiskt ett par jeans shorts och ett armband. :) Lägger väll upp bilder imorgon eller nått. :)


.




Walmart soundcheck :D

Kom precis hem efter att ha varit i Skärholmen och Kungens kurva med pappa och syrran, var inte med Anki idag men ska kanske dit senare ikväll istället, efter maten. :)


.

Hejsan! Sitter nu och lyssnar på Demi's Walmart soundcheck. :) Vilket ni kan hitta här: http://soundcheck.walmart.com/demi-lovato Älskar "Remember december"!! :D
Och så kan ni hitta Jonas brothers här: http://soundcheck.walmart.com/jonas-brothers


Om ett tag tänkte nog syrran och jag gå till Anki, och det ser ut att bli fint väder så vi kanske tar en sväng ut någonstans.. :)

Happy Birthday! :)

Sitter nu hos pappa och har precis käkat glass med syrran. :P Pappa fyller år idag (GRATTIS!! :D) så jag, pappa och syrran var då ute och käka tidigare idag. :)
Först tänkte vi äta på en kina restaurang men den hade semester stängt så då visste vi inte vad vi skulle äta men efter ett tag kom jag på att vi kunde äta på vegabaren... så då åkte vi dit och beställde mat och satt sen ute i solen och åt. ;) Yummy... xD


sotis? :P

       

Halloj..! :) Sitter hos Anki och tittar på tv med syrran (http://deleteyou.blogg.se), inget speciellt.. hehe

Idag gjorde jag annars inte så mycket, men jag började läsa en bok som jag lånat av mormor.. :P Den är från 1961 eller 62 kanske det var. :) Men den verkar faktiskt ganska bra så jag ska fortsätta läsa den. :)
Jag laborera också lite med ögonskugga också, har alltid velat se hur jag ser ut i sotade ögon så då provade jag det och det såg väll helt okej ut. xD tror jag, vad tycker ni..? :)

Black & White


"It's never the end, just a new chapter."


Vilsen


Tjolahopp.. :P hehe
Har precis duschat efter en tur i skogen.. Den turen var inte så lyckad. :P Jag var vilsen ett tag.. *hjälp* det såg likadant ut vart jag en kolla. xD haha men i alla fall tillslut efter ca. 20 min så gick jag upp bland husen som var framför mig. Men jag visste fortfarande inte vart jag var. Men jag chansa på att gå åt höger och då kände jag igen mig.. jag hade visst gått igenom skogen, till andra sidan.. haha Så då var det bara att gå runt skogen på väg hemmåt.. 
Och nu sitter jag här som tur... haha 

:-{)



Sitter och kollar runt på youtube och andra sidor. :)
Är hemma själv.
Är trött. :|

Föressten Britney är här nu, i Sverige. Hon landade runt halv 2 inatt...  Någon som ska se någon av hennes spelningar? :)

cha cha





Dem senaste dagarna har varit ganska händelse lösa.. :|
Har mest bara vart hemma och kollat på film och lyssnat på musik med syrran. :)

Seglingen

     

       
I naturhamen och den sista bilden är från Sandhamn. :)
       
Vi tog en sväng på ön och Anki hissades upp i masten och sen gick vi och kolla på solnedgången men den gömde sig bakom molnen.. ;)
           
Hahah.. Vi alla provade Richards (morbror) hatt. xD
        
Vid solnedgången i Sandhamn, vi mötte även några killar där. hehe På vägen hem fick jag styra båten. :D

Tjoho.. :P Inatt sov jag hos Manda men Anki och syrran. :) Vi gjorde inte så mycket men vi hade det trevligt. :)

I alla fall, laddat upp lite bilder från seglingen nu.. Så det är bara att ta en titt ovan. ;D


Long time no see..

Har precis städat färdigt nästan hela huset nu.. :| Fast jag hade hjälp av syrran. :)
Snart ska jag följa med syrran till handen för att lämna in papper så hon kan få sin lön från sommarjobbet. :)

Imorgon eller nått kommer jag nog lägga upp några bilder från seglingen.
Vi hade det jätte roligt och mysigt.. bara en sak, det gungar fortfarande.. haha men det borde gå över snart hoppas jag. :)

Sen slänger jag bara in en "preview" av Demi's låtar från hennes nya album - Here we go again. :D

ute och far

Håller just nu på att packa och lyssna på musik. :D Har glömt och säga att imorgon ska jag ut och segla med.. *ba ba bam* xD Manda, Anki, syrran, morbror och pappa. Vi kommer vara ute till på måndag mest troligen för på tisdag kommer det vara dåligt väder. Så jag kommer nog inte blogga.. kanske ett litet inlägg från mobilen någon dag. :)

I alla fall, idag var jag med syrran i Nacka forum för att leta efter bikini men jag hittade ingen.. :/ istället hittade jag en tröja från Gina tricot, ett linne och 4 par trosor från New Yorker. :)

Nu ska jag ta och fortsätta packa m.m.


Dream, dream, dream.

















Btw. xD Sitter och väntar på Demi's live chat på facebook. Den börjar 1.15 - 2.15 :/ Får se om jag inte somnar innan den börjar.. haha Måste nog sätta alarm.. xD
Gå in här om du också vill va med, men du måste ha "RSVP" och vara medlem på facebook..: http://apps.facebook.com/demilovatolive/


Cover...

...av Miley cyrus - The climb :D

Golf






Nina :)



Har inte orkat uppdatera, men nu kan jag göra det snabbt.. :) 

Igår var jag och spela golf med mammas kusin, Nina. Vi var och spelade vid Åkersberga, det var trevligt och roligt.
 Vi gjorde det mest för att jag skulle få se om det verkar roligt, spännande m.m. och det tycker jag. Så jag ska nog gå en kurs sen för att lära mig spela golf.. :D 

Så, nu ska jag gå till bussen som ska ta mig till farmor, ska städa där m.m. ("sommarjobba"). ;) hehe
Så ha det bra i det fina vädret... :) 


RSS 2.0